• kalapos01
    #4
    Annyiban jogos, hogy egy ideig Melissa McCarthy volt a szintjén, viszont szerintem ezt már pár éve is kibeszéltük kommentben, de az a durva, hogy nem változott mostanra sem a helyzet - Zombee alattad még linkeli is, hogy miért: zsinórban 12 filmje nyitott 20 millió dollár fölött - ha kivesszük az animációkat, az akkor is 10*. Utána nem nézek, de tippre nincs olyan Hollywoodban, akinek 8 vagy 6, de talán még 4 legutóbbi filmje így nyitott volna. (Más szempontból biztos, hogy nála nem lehet LEG-et nézni, mert nem az ő filmjei fogják a 200 milliókat hozni, nem szerepel képregény franchise-okban (hopp, tippre akadhat Marvel-színész, akinek van zsinórban sok erősen nyitó filmje, de gondolom, azok nem főszerepek). De ha valaki biztos bevételt akar, akkor szerződteti és ad a projektjének 40 milliós költségvetést. És Hollywood szereti a tuti sikert, a pénznyomdát.)

    Az biztos, hogy amellett, hogy némelyik egyszemélyes, akadnak páros projektek is (de nyilván egy Ride-Along nem Ice Cube miatt siker), az olyanok, mint a Jumanji, pedig nem színészfüggőek.

    Személy szerint egyébként meg voltam győződve arról, hogy a mostani The Upside nagy bukta lett, de még annak is megvolt a 20 millió, ami kábé felfoghatatlan. (Bár tuti, hogy nem a Hart-rajongóknak köszönhető.)

    * a két kivétel a nem film-film, hanem standupos és haveros, dumás projekt, de az a durva, hogy ő akkora név, hogy egy sima standup estjét (sőt, kettőt) is moziba küldte, és mindegyik nem semmi pénzt szedett össze. van másik komikus, aki ilyet csinált? lehet, de nem ugrik be.
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2019.01.21. 12:50:32