• kvp
    #3
    Ha jol ertem a leirasbol, a rapakolt iphone figyeli a tobbi keszulek tolteset es ha barmi zavar van a kommunikacioban, akkor szepen megsul minden. Ennyi erovel egy mikrosutoben is tolthetnek a keszulekeket...

    Viccen kivul a gond valoszinuleg az lehet, hogy ahany keszulek annyi toltesi technologia letezik es ha mindent egyszerre, egy feluleten akar valaki tolteni, akkor ez problemas lesz.

    A szabvanyos (nem Apple fele) megoldas valamivel jobb, de mindegyik megoldas leviszi kb. 95%-rol max. 40-50%-ra a hatekonysagot es bonuszkent mar nem csak az aksik melegsznek a toltes kozben hanem az egesz keszulek a rajuk hato, de a vevo tekercsben el nem nyelt, tovabba a tobbi keszulekrol visszaverodott radiohullamok miatt.

    ps: Forditva ulnek a lovon, eloszor kellett volna a toltot megtervezni es utanna kialakitani hozza az uj keszulekeket, lehetoleg egysegesitve a toltesi technologiat. (ami persze nehez mert eltero meretu, eltero energiaigenyu keszulekekrol van szo, tehat egy airpod toltoarama merhetetlenul gyenge egy iphone szamara)