• monk00
    Hogy jön ide az SE?? :) Jó telefon volt, de már kifutotta az idejét. Nem lenne rá olyan nagy kereslet szerintem. Már csak azért sem mert biztos hogy 300 ezren alul azt sem kapnád meg. Ha meg nem kerülnének bele az újítások, és olcsóbb, akkor meg azért nem vennék meg. Szóval ebben már ne reménykedj. Na szóval... Ezt már több helyen is leírtam: Az xs max túl jóra sikerült, így a többi modellt a kutya sem érdekli. Aki a régebbi telóját akarja lecserélni, azoknak a 90%-a az xs max-re cseréli. Akinek meg túl drága, az is inkább kivár, pénzt gyűjt, és megveszi az xs maxot. Én nem is értem hogy apple emberei mit gondoltak, hogy majd 300 ezerért vesznek egy xr-t vagy egy sima xs-t. Akkor már jobban megéri a max, és az árát is jobban fogja tartani. Az xs max mellé elég lett volna a kisebbik változatát piacra dobni. Csak hogy a kis kezűekre is gondoljanak. És a kisebbik modellt 250 ezerről indítani. Az idióták inkább kidobtak egy nagyon jó telefont. Annak egy majdnem ugyanazt a kistesóját, de szinte ugyanazon az áron, (ezért veszik inkább a maxot). És egy szar xr-t ami nem ér max 200 ezer forintot. Vagy még annyit sем...
    Utoljára szerkesztette: monk00, 2019.01.14. 07:59:25