• wraithLord
    #13
    "Aki megelégszik a silány hangminőséggel,annak jó a BT is."

    Aki annyira audiofil, az nem okostelefonon hallgat zenét. Pontosabban, nem egy okostelefontól várja az audiofil hangzást. 30000 forintért már biztosan lehet olyan BT fülest venni, ami egy vájtfülű embernek megfelel (félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy tökéletes, hanem megfelelő minőséget nyújt, amitől nem megy a falnak). Ez az audiofil termékek árfekvéséhez képest olcsó.
    A jack nem elengedhetetlen (a telefonon). Már csak azért sem, mert feltalálták az USB Type-C - 3,5"-es jack átalakítót, amit rábiggyesztesz a jackes fej-/fülhallgatód végére, és megoldódott a hatalmas probléma. (1 db picike átalakító kemény 1 dollár pl. az Aliexpressen, ÁFA-val együtt 1,27 dollár. Kb. ugyan ennyiért is már vehetsz olyan átalakítót, ami még el is osztja az USB-C-t egy jackre és egy USB-C-re).

    Nekem is van 3,5"-es jack a telefonomon, és én is szoktam használni. Kétségtelen, nem hátrány, ha van 3,5"-es jack a telefonon. Mivel az egy funkció. Ami jól jöhet bizonyos esetekben. Egy plusz funkció sosem rossz.