Ring of Elysium
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nincs ebbe semmiféle páncél. Az csak skin... (jo, van, de nagyon minimális, és csak akkor ér valamit, ha az tényleg mellbe lő, akkor ~ szoszo sebződik, amúgy nem!!!!! Úgy leszalad a hp-m, mint a huzat, egy-egy lövéstől. meg nem leesik a hp, hanem meg is halok! ).
Mikor oldalról lő meg, 1 golyó, ami talál! Mire odafordulok, rámlő még 2-t, persze betalál, és nem csak fexek, meghalok!!
Kiszalad szikla mögül, és no zoom-al, csak felém darál 3 golyót és meghalok!!!! Meg sorolhatnék sok olyan helyzetet, hogy úgy lőnek le, hogy csak lesek. És nem vagyok egy noob se nem atom pro. De egyesek ahogy lőnek, ahogy nincs recoil, amennyire nem szór nekik a fegyver, amennyire pontosan lőnek olyan távokról, hogy csak ezekre csak úgy lesek.
Meg amikor ellen pl repked a szarral felettem, és levegőből ~minden golyó betalál, míg én lennt szteppelek a hóban! Én? Totál telibe célozva (bárcsak rögzítettem volna a videót), pötyögtem is rá, aztán másik fegyverre váltottam, mert kifogytam, az meg auto-n volt. És baszki 2 golyó találta el!!!! Pofám leszakad! Hol a csába van ebben a játékban a hitbox ????? Hol? Mert hogy nem ott, ahol "reálisnak" kéne lennie, az tuti.
A másik meg.... Mire odaér 1-1 golyó, hát ez is vicc... Mintha valami légpuska sebesség lenne. A valós ~1900-2500km/h sebességet baromira nem közelíti meg. ~500-1000km/h közt lenne játékban. PFf. Mintha lassan érne oda a golyó, ahova... áHh.
Idáig nem töröltem le, haver unszolására még adtam neki pár esélyt. De előbb is... ÁHh. Gyökér úgy lő ki asse tom honnan, hogy ~2-3 golyóra halok! II-es páncélban!
És mindezért vártam ~2-3 percet, mire elindult a game. Szaladgáltam benne ~8-10-et lootolni. Elindulok, otterem mellettem, kiugrik szikla mögül, és over. PFf. Mire kilép.... Mire új game-t talál, mire betölt, mire elkezdődik... Gyáááá. Ezt kivárni... Már ez idegörlő.
Ok. Köv. game.. ~4-5 perc, bennt vagy map-on. Ekezdődik.. Ugyanaz.. (event mód). Loot ~10 percig, szaladgálás. Sehol senki.. (~15 perc semmi). Kiszaladok szikla, repülnék, gyerek másik hegy tetejéről nemtom hány km? vagy 8x zoom-al, vagy nemtommivel ~2-3 felém pötyintés. De azt se tudod bemérni honnan, már fexek is. És első lövésre elkezdtem összevissza rohangálni, hogy legalább rájöjjek honnan lő! De neeem... Ez a jelző is előre mutat! Ott van, valahol túloldalon, aki annyira pro, hogy rögtön tudja elsőre, mennyivel kell főlé lőni, és telibe fejbe! Nem ám test, vagy vmi, hogy legalább annyi lett volna, hogy visszahátráljak fedezékbe, de neeem... 2 golyó s fexek, 3.-ra meg is haltam! Na neeee....
Vicc szar game.... Ebből kifolyólag.. .Nemtom milyen lövészek nyomják. De ez nonszensz.
Tök mind1, én meguntam. Rettenetesen felbasz. Töröltem a csába. Ezért hagytam fel anno BF3 idején a multizást. Előtte cod,uo,cod2,4,bf2,bf3 még királyak voltak. Lehetett lőni, volt feeling, volt skill. Tudtál nyerni Ebbe? Ezekbe a játékokba semmi nincs. Vagy vmi nagyon low szaladgál, akit vakon is lelősz, vagy atom/űber/vérpistike Pro, akit azt se tudod, meg hogy hogy lő le. Mindenesetre lelő!
Te darálhatod 5m-ről is, te körbelövöd. Ő ~100m-ről is úgy darál feléd, hogy minden lövése betalál.
Feladtam. Végleg töröltem.
Jó lenne a killcam, vagy vmi, hogy lássam, mégis mi a szaral, hogy, honnan lőtt le. Milyen cuccban volt, mennyi hp-ja maradt, ha megsebeztem. De ez a találgatás... Hogy most mégis ezt hogy??? Ez idegörlő. Aztán meg ez a percekig várakozás, mire újra kezded. Ez baromi sz*r. ~3-4 menet kb 1 óra, amiből ~15-20 perc a töltés/elindulás/loot/meghalás... Vicc.
mind1, feladtam, töröltem, többet nem próbálkozok vele. Igaz team-el, discor-on biztos jobb lenne, de így egyedül... Esélytelen.
Jó játékot nektek, Üdv.