Ring of Elysium
  • bajgunar
    #26
    Na én meguntam... Miért NEM lövi le??? 10m,-ről atom telibe lövöm, és egy golyó se találja el!!! ? Miért? Ez milyen féle csalás? Ő megfordul és ~2-3 golyóval leszed, II-es páncélban! Azt meg hogy? Meg az is hogy? Hogy szlalomozok bicajjal és menet közben hátulról, felém lő 3 golyót, és MIND eltalál!!! Na ne már....Ez is vmi aimbot?
    Aztán ez a gusztustalan 3-4 perc várakozás, míg újra kezdődik vmi game... Amiben aztán ~1 percen belül lelő vmi csaló, vh-s, aimbotos p*cs. ÁHh.. Vicc..
    Aztán se killcam, se statisztika, Vagy legalább ha már spectate-be maradok, miért nem nézhetném azt, aki lelőtt? Hogy ugyan már mekkora Pro? (vagyis inkább cheater?). Meg valaki hogy kezd egyből 8x scope-al, AUG-al? Befizetek, megjelenik store-ba? Vagy csak nem találom?..
    Már mind1. Töröltem a csába. Így totál feeling romboló. Elmegy az ember kedve a játszadozástól... A kibeb*szottűberbrutálprogamer vérpistikéktől, akik a világ végéről is kilőnek 2x-es scop-al, 2 golyóval, kis szutyok fegyverrel... Aztán semmi killcam, spectate, hogy most mi? Aztán újabb 5 perc várakozás egy köv. game-re. Ez így ritka szar. Hiába early. Ezeket a csalókat úgy elverném, hogy beszarnának.