Ring of Elysium
  • Terawatt
    #20
    Nincs semmi féle p2w itt. Én nekem szinte az összes meccsem 4-7 killes és 30%ban megnyerem/nyerjük. Mindig legyél két lépéssel előbb fejben, nyugodtan kell csinálni, mert ez csak egy sakk szerintem ha közepesen tudsz lőni. Hatalmas előnyt tudsz csinálni magadnak egy kis odafigyeléssel. AK47/M4A1 4x scope, single burst és hullanak. Mellé szoktam vinni egy LVOAC-ot és egy MP5öt. 4-8 medkit, 20 bandage~.

    Heli érkezésnél ha szigeten van, akkor keress hajót és távolból "snipeold" okosan a népet. Amúgy meg érdemes kivárni a legjobb alkalmat még akkor is, hogyha ez azt jelenti,hogy már felfedi a népet a játék.

    Játék ezen szakaszában én mindig szinten tartom magam bandage-el és kinézem magamnak, hogy ki merre campel, egyesével levadászva őket. Tapasztalatom szerint a superior helm 1 sniper lövést kibír kb ha full hpn vagy (1 életre sérülsz). Sima sapka nélkül mindentől szinte instant elterülsz. Duo-squad játékmódokba, randomokkal, vagy 1 haverral tolom. Solo az felejtős/uncsi nekem.

    Ne féljetek elfutni/tekerni, hogyha nagyon rossz szituációba kerültök.Rengetegszer volt, hogy feladva a jó pozíciójukat elkezdtek üldözni és az első előnyösebb helyen leszállva rommá lettek lőve...:) TPS-ben jobbklikk nyomvatartós célzott(abb) lövés közelre a legjobb barátotok, mert mire fps váltotok és céloztok sokszor késő lesz. Ha nem vett észve és egyhelyben van akkor meg a világ összes ideje megvan egy kezdő fejlövésre, nem szabad megszórni ilyenkor. Fogadjátok meg ezeket és sokat fog javulni az eredményetek. Jó játékot srácok!:)