• lipovics
    #38
    Kedves fanboy barátom.

    Most összefoglalom a sok butaságot, amit összehordtál és tételesen cáfolom:

    Elsőnek azt állítottad, hogy az "Iphone"-ból adták el a legtöbbet. Ez nyilvánvaló butaság, hiszen nincs már olyan, hogy "Iphone". Van már egy csomó Iphone telefon forgalomban, azt hiszem Indiában még az Iphone 6 is megy, de az biztos, hogy legalább 6 féle Iphone van forgalomban világszerte jelenleg. Ebből összesen eladtak 217 millió darabot, ezzel a 3. a piacon. A legtöbb pénzt viszont az Apple szedte ki a vásárlóiból. Ez jól hangzik, szeretik a részvényesek, de igazából azt jelenti, hogy az Apple húzza le legjobban a vásárlóit.
    Azt is tudjuk, hogy a 2018-ban bemutatott Iphone-ok eladása elmaradtak a várttól, különösen a legdrágább, flagship mobiljuk volt csalódás.
    Ez egyáltalán nem meglepő, a növekedés már az Apple X-nél megállt. Azóta mind a Samsung, mind a Huawei beérte, a három flagship _minden_tesztelő szerint egyenértékű (XS max, Note 9, Mate 20 pro). A különbség árban tetemes, itt UK-ban 1100 Font, 850 Font és 900 Font.

    Iphone XR fogy jól, az 750 font, de gyengébb mint a note 9 es mate 20 pro. Ja, Apple szégyen szemre már 0%-os ingyen hitelt is ad, csak vegyék meg a termékeit.

    Második butaság a Huawei kémszoftveres vádjai. Ezt Trump találta ki, hogy visszaszorítsa a kínai termékek importját. Senki, sehol nem közölt semmilyen tényt az állítólagos kémszoftverekről. Az USA néha kiad egy-egy közleményt, de érdekes módon semmilyen konkrétum nem jelent meg erről. Ez egy piacvédő intézkedés, semmi más.

    Harmadik butaságod a tablet piacos megállapításod. Én írtam, hogy haldoklik, ami folyamatos csökkenést jelent, ami szépen látszik az Ipad eladásokon is, utána néztem.
    2018-ban még mindig 2x annyi androidos tabletet adtak el, mint IOS rendszerűt, de mind a kettő eladásai folyamatosan és megállíthatatlanul csökkennek.

    Ezzel szemben te ezt írtad: " Ki szopta ezt be nagyon durván? Hát az Androidos tabletgyártók. Ki maradt életben és keresi szarrá magát? Hát az Apple."

    meg ezt:

    "Nem a tabletpiac haldoklik, hanem az Androidos tabletek"

    Szerintem tényleg ne futtasd magad tovább. Értjük, hogy működik benned a kognitív disszonancia, majd kinövöd a fanboykodást, megvárjuk.