• kvp
    #13
    "de amikor ne adj isten eljut hozzád szépen a termék,nincs elhajolva, és utána úgy törik ketté egy kis szellőtől mint egy ropi, arra ez már nem indok."

    Nem arra az az indok, hogy nem vigyazott ra a felhasznalo es nem garancialis. Ilyen tipusu keszulekbol alapvetoen harom felet lehet megkulonboztetni, olyat amelyik nem torik es nem hajlik, mert eleg merev, olyat amelyik el- es visszahajlik ha fizikai behatas eri es a harmadik, egyben legnepszerubb kategoriat, ami torekeny. Amikor mar a telefonokban is uvegbol van az elo es hatlapjuk, mondjuk gumirozott fem hatlap es lexan elolap helyett, akkor a torekeny tablet kategoria lete erheto. Tudnanak sokkal stabilabb keszulekeket kesziteni, csak nem akarnak, joreszt a design, a gyartasi koltseg es a tervezett avulas miatt. Az emberek megis megveszik oket, amikor olcsobban is lehetne masszivabbat kapni, de megis ez a torekeny valtozat a nepszeru.

    Szoval a gyartasi folyamat tervezesenek hibaja miatt elhajlo keszulekeknek szinte mindenutt garancialisnak kell lenniuk, mig a felhasznalo altal eltort keszulekek a felhasznalo anyagi felelossege. Kb. mint a muanyag bogre es a kristaly pezgospohar este, mindkettobol lehet inni, de az egyik kevesbe toleralja ha leejtik vagy raulnek, de meg hatizsakban is csak vedotokban szallithato...