• dyra
    #62
    1. Neked monoton a vezetés. Nekem nem. Akkor ezt itt zárjuk le.
    2. Az autóban én minőségi vezetést tudok csinálni, az anyósülésen már unatkozom olvasni nem szeretek mert a zötykölődés miatt hamar elfárad a szemem a folyamatos mozgástól. Akkor ezt is zárjuk le mert nekem nem tudsz olyan megoldást nyújtani hogy jó legyen és majd döbbenetedre kiderül, hogy az emberek 80%-nak sem.

    Az önellentmondásos baromságodra nem tudom mit mondjak. Nekem van egy világos álláspontom te pedig nem tudsz épkézláb dolgokat mondani.

    Az én világos álláspontom, hogy jó vezetni én szeretek is és nem akarom, hogy azt egy gép tegye helyettem. Továbbá én az autóban a vezetésen kívül más értelmes dolgot nem nagyon tudok csinálni mivel mozizni kényelmesen szeretek, tanulni szintén, olvasni meg pláne. Az autóban ezek a feltételek nem adottak. Ez az én álláspontom. Ebbe mi az önellentmondás fogalmam sincs.

    Ebből kifolyólag én nem tudok minőségi munkát végezni az autóban. A jó múltkorában az egyik kollégám SAP-zott az anyósülésen a laptopján. Megizzadt a végére mire megcsinálta amit akart.

    De ahogy olvasom magad is elismered, hogy a gyakorlatilag hozzáadott érték nélküli munkákat lehet nagyon jól végezni az autóban. Ha cégvezető lennék bizonyára arra biztatnálak dolgozz az önvezető autódban! Azért az vicc, hogy ilyen szinten nem gondolsz bele.

    Amúgy az utasoknak már most is minden a rendelkezésükre áll, a filmnézéshez, levelezéshez STB.. mégis mi történik? Beszélgetnek!! Igen! Mert azt is lehet csinálni az autóban méghozzá jól!

    A végére pedig, mindennek megvan a helye és az ideje. A munkának és a szórakozásnak nem az autó a terepe! Persze kivétel az olyanok mint én mert én szeretek vezetni és nekem szükségem is van rá, hogy más tevékenységet végezzek mint a napom jó részében. Az autóvezetés pedig pont egy ilyen jó kis dolog.
    Utoljára szerkesztette: dyra, 2019.01.10. 11:57:42