• defiant9
    #61
    "Nem! Te elkezdtél kukacoskodni."
    Elmondom mi történt hogy tanulj belőle:)
    1. Próbálod a monoton vezetést marginalizálni ezért kijelented hogy mellette te nagyon jól elszórakoztatod magad.
    2. Próbálod az önvezetésből származó tiszta szabadidőt bagatellizálni ezért kijelented hogy az autóban nem is lehet szórakozni.
    Tipikusan sokat akar a szarka esete, ha csak egyik állítást teszed akkor ugyan az is támadható de nem önellentmondás. Így viszont azzal hogy kb. azt mondtad hogy 1>10 így tarthatatlan az álláspontod.

    "A minőségi munkavégzés helye nem egy zötykölőd"
    Ismét bagatellizálás irány (akkor a minőségi zenehallgatásé helye sem?), a tartalom fogyasztásról pedig szépen átterelődtél tisztán a tartalomkészítésre. Nyilván nem 100%-osak a körülmények egy autóban, nem lehet hozni a több monitoros fejlesztői környezet szintjét, de rengeteg munkakörhöz tartozó tevékenység elvégezhető, a fejlett világ felének az a munkája hogy emaileket olvas/ír/forwardol, a többi idejében meg meetingel. Egy telefonos beszélgetést is pl. szinte tökéletesen meg lehet csinálni autóban ha nem vezetsz. Ellenben ha vezetsz akkor a figyelmed megoszlik gyak. balesetveszélyes szintre, és a kezeid sem szabadok. Töredék munkavégzési kapacitásod van ahhoz képest minthogy a hátsó ülésen utazol.
    Harmadszor is felhívnám a figyelmed hogy az alapállításod cáfolatára adott választ miszerint igenis lehet mondjuk AV tartalmat fogyasztani. Továbbra is kerülöd: "Lehet egy autóban normálisan tartalmat fogyasztani vagy dolgozni? Szerintem nem." Sunnyogsz, maszatolsz.

    Nem véletlen a tülekedés a gyártók részéről az autós SW platformok fejlesztésénél, látják hogy mekkora piaci potenciál van abban hogy ekkora szabadon felhasználható időkeret kerül a karosszérián belüli élettérbe, az autó belső tere is átalakul ha csak utasokat kell kiszolgálnia, már most rengeteg koncepció design van erről amikhez képest egy notebook holder az kb. alapszint.

    "Napi 8 - 12 órát rohadok kijelzők előtt."
    No és mi lenne ha -2 órát rohadnál a munkahelyeden a képernyő előtt, és bizonyos tevékenységeket áttennél az oda/hazaút alatti időkeretbe? =2 órával több időd lenne otthon. Természetesen egyéni preferenciád hogy használod-e a kor technológiája adta lehetőségeket, azonban az aki a budin is telefon nyomogat meg kaputól kapuig fuvarozná magát és munkahelyen kívül is dolgozik az ezt tartja normálisnak. Nem te vagy a világ megmondóembere, fogadd el hogy mások máshogyan élnek/fognak élni.