dyra#60
Nem! Te elkezdtél kukacoskodni. Gondoltam -ezek szerint hibásan-, hogy a zenehalgátast nem vesszük egy kalap alá az autóban a film nézéssel az excel táblákkal meg a könyv olvasással. Te meg ezt nem így gondoltad emiatt most futjuk a beszélgetés szempontjából tök felesleges dolgokat a külömbség annyi, hogy én a szövegkörnyezetet és a témát is figyelembe veszem próbálom az értő olvasást.
A minőségi munkavégzés helye nem egy zötykölőd autó ahol millió meg egy behatás ér a melón kívül. Tudom vannak emberek akik azt gondolják magukról többcsatornásak. Nos azok általában nem is hatékonyak. Meglehet őket nézni 90% körömmunkát végez azt pedig szintén nem egy autóban fogja csinálni. Milyen munkát lehet szerinted autóban végezni? Mi annak a hozzáadott értéke?
Nem vizionálok semmilyen világvégét, ellenben a sok kijelző frusztrál mert előbb utóbb azon valami reklám (azokat valóban rühellem) felbukkan. Sz*rás közben pedig nem akarok budipapír reklámot nézni. Napi 8 - 12 órát rohadok kijelzők előtt. Nekem annyi elég. Ezért vagyok ellene. Utoljára szerkesztette: dyra, 2019.01.09. 20:42:51