• defiant9
    #59
    "Ne kelljen már azért ilyen dedós szinten kommunikálni. Ha félre akarod érteni akkor félre érted. Ebben a kontextusban a zenehallgatás nem számít olyan tartalomfogyasztásnak mint a film nézés vagy az olvasás."
    Én nem értettem félre, csak rámutattam hogy önellentmondásos a megfogalmazásod. Mondhattad volna azt is hogy olyan tartalomfogyasztás végezhető vezetés közben aminek relatíve kicsi a szellemi kapacitás szükséglete és bármikor büntetlenül skip-elhetőek range-ek belőle. Valójában itt te vagy aki az állításod érdemi cáfolatáról próbálsz nem tudomást venni:
    "Lehet egy autóban normálisan tartalmat fogyasztani vagy dolgozni? Szerintem nem. "
    Egy önvezető autóban lehet filmet/sorozatot/sportközvetítést nézni, lehet munkahívást bonyolítani, vagy akár levelet írni (nemsokára levelet diktálni, vagy gépi asszisztensekkel mindenféle ügyet intézni)

    "amúgy mi lesz ennek a vége a budin is lesz kijelző? Miért kell mindenhol dolgozni meg tartalmat fogyasztani?"
    Mi lenne a vége? Itt valami szörnyű katasztrófát próbáltál burkoltan sejtetni? Nem kell ködösíteni, mond meg hogy mi lesz ami miatt szerinted ez a használati szokás rossz. Vagy magad sem tudod? Ne próbáld meg az emberekre ráerőltetni a te értékrended/viselkedési szokásaid mert szerinted az a helyes, mindenki maga dönti el mihez kezd az idejével, illetve mennyi szabadidőt teremt amiben azt csinálja amihez kedve van és nem korlátozza mondjuk a forgalom figyelése és az autó kezelése.