leeloodallas#53
Először is értem mit akart írni az előző, és abban nincs semmi ellentmondás.
Én rohadtul szeretek vezetni. Mindenhol. A munkám is ez, nagyrészt városban közlekedek, manuális váltóval és minden percét élvezem - leszámítva a barmokat, akik ilyen-olyan okból nem találják a helyüket a világban. Persze tudom, ha majd a robotok vezetnek, akkor nem lesz ilyen, pedig dehogynem. Majd az élet más területén kapjuk meg a barmoktól ugyanazt a mennyiséget, csak sűrítve. Arról nem is beszélve, hogy az ember egyszerűen nem alkalmas arra, hogy minden szabályt kilengések nélkül tökéletesen betartson. Ezzel nincs is baj, ha mondjuk az 50 helyett 54-gyel haladunk, szerintem simán belefér. Az m.richárd féle képződmények 130-a persze nem.
Nekem már az automata váltó is korlátokat jelent. Baromira idegesít, hogy nem akkor, nem ott és nem úgy vált, ahogy én szeretném. Épp ez a kis beavatkozási lehetőség az, ami fogyaszthatóvá, sőt, élvezhetővé tesz egy amúgy gépies folyamatot. És gyanítom nagyon sokan így vannak ezzel.
Oké, sokan meg nem, de egy működő önvezető rendszerbe nem fér bele az emberi faktor, ergo nekem - és a hasonszőrűeknek - meg kellene, hogy tiltsák a vezetést.
Arról nem is beszélve, hogy nem tudom, mi az a kényszerítő eszköz, amivel engem be tudnának terelni egy önvezető bármibe. Azért az sem véletlen, hogy a világ toronymagasan legbiztonságosabb közlekedési eszközén (ha jól tudom, ez a repülőgép) évtizedek óta alkalmaznak robotpilótát, de fel sem merül, hogy pilóta nélkül repüljenek. Megjegyzem nagyon helyesen. SOHA nem lesz tökéletes közlekedési eszköz sem a földön, sem a levegőben, sem pedig vízen. Ebből fakadóan mindig is kell majd hozzá emberi felügyelet. Mert ha a gép megadja magát, kell, hogy legyen ott valaki, aki megoldja a szituációt - rögtönöz. Ezt nem tudja egy gép. Sosem válthatja le egy gép az embert. Meglepően bonyolult dolgokat képesek megcsinálni, de az emberi agyat utánozni a büdös életben nem fogják. Sokmillió dolláros szuperszámítógépek is csak közelítik azt. És ezzel nincs is semmi baj.
Egyszerűen olyan dolgokkal kell foglalkozni, amiknek van értelme, gyakorlati haszna. Ez nem olyan. Vagyis nem az autóknál. Nagyon jó lehet egy fejlettségi szinten mondjuk kötött-pályás közlekedési eszközöknél, de még ez sem megoldott. Pedig százszor egyszerűbb.
Kérdés: Ma, Agyarországon hány olyan út/útszakasz van, ahol csak sejteni lehet, hogy hol kellene haladni, de felfestés/táblák csak nyomokban léteznek? Na ott mit tesz majd a robotpilóta? Elmondom: SEMMIT. Vagy lesz majd olyan rész a programkódban, hogy hagyd a fenébe a szabályokat, találomra haladj tovább? Fenéket. Ott és akkor átadja a volánt a parasztnak, aki szépen megoldja a helyzetet.
És ez nagy magyar-specifikus, mert a világ legtöbb részén ilyenek előfordulnak. Ezt sem fogják soha megoldani. Technikailag ugyan semmi akadálya, de jogilag engedélyezni, hogy egy robot szabályokat hágjon át, csak mert korlátozottak a képességei, azt nem fogják egyetlen országban sem.
Más: Vajon van olyan cégvezető, aki büntetőjogi felelőssége tudatában azt fogja mondani, hogy emberek tessék csak "önvezetni", ha szoftverhiba, vagy egy hackertámadás miatt meg tetszik halni, majd én önként vállalom a felelősséget és megyek a böribe emberölés miatt?
Nincs és nem is lesz.
Majd lesz egy szerződés, amiben elfogadod, hogy ha megdöglik a családod, akkor szépen eltemeted őket és kussolsz. Az említett cégvezető meg zabálja tovább a homárt. Majd kirúgnak egy részlegvezetőt, aki a szoftverhibáért okolható, és minden megy tovább.
Ugyanez fordítva: Beülnél egy önvezető autóba úgy, hogy tudod, hogy nem avatkozhatsz közbe, de bármilyen baleset történik, TE vállalod a felelősséget?
Én soha, és gyanítom az épelméjű emberek sem.
El kell ezt engedni, mert nem éri meg a rengeteg erőfeszítést.