kapuvili#6
Azt hiszem, ennek a 11 milának a túlnyomó részét az USA ízlésfogyatékos része adja, ahol nyilván tömegesen rájöttek a kocsmák meg ilyesmik is, hogy jobb a spotit nyomni csekély előfizetési díjért, mint a kereskedelmi adókat. Talán előbb-utóbb nálunk, ahol még az ottaninál is ezerszer szarabbak ezek, szintén inkább ezt lehet hallgatni majd. Különben ízlésről nem érdemes vitatkozni, de ennél a nyálas MC számnál azért van vagy száz hallgathatóbb karácsonyi izé. Most rávettem magam, és először az életben végig is néztem, hallgattam ezt, nem volt könnyű, de keményen küzdöttem, sikerült. Soha többé, csak ha nekem fizetnek érte ennyit. Mariah Carey különben valamikor nagyon régen tetszett, de aztán beleesett ebbe a nyivákoló stílusába, nem is emlékszem, mikor hallottam tőle valami elfogadhatót. Próbáltam végignézni, hallgatni idei koncertjeit, de belefáradtam. A Spotify pedig maradjon ilyen, mint most, az előadók, szerzők már pontosan tudják, hogy csak a koncertek hoznak mostanában igazán nagy pénzt, de még azok nélkül is egészen jól fenn tudják tartani magukat.