• Zombee
    #12
    A pontozással nem értek egyet, a sorrend már közelebb áll a valósághoz, annyiban biztosan, hogy a Suicide Squad a legalja, utána a Justice League. Bár utóbbi már nem az a bántóan szar, inkább csak egy kőbuta akciófilm dögunalmas karakterekkel, meglepő módon épp Aquaman tetszett ott is a legjobban, pedig abszolút semmi ismeretem róla (meg Cyborg-ról, de ő nem is kavart fel).
    A Man of Steel nem rossz egyébként, bár kissé furán megtekerte a történetet, hogy nem Luthor volt az első ellenfél, hanem egyből Zod, aki a képregényekben is jóval későbbi. Ettől eltekintve teljesen rendben volt, a Batman v Superman-t sem éreztem rossznak, inkább csak hosszú, a Liga későbbi tagjainak szerepeltetése indokolatlan, és akadt pár jelenet, aminek a filmben semmi értelme, max ha valaki ismeri a vonatkozó képregényt, és ez egy drága mozifilmnél hiba. A Wonder Woman sikerét viszont nem értem, nyilván jobb a két legrosszabbnál, de nekem unalmas volt, WW nem túl érdekes karakter, és igazából ellenség se volt a film utolsó 10 percéig.
    És amire nem fogadtam volna, annak ellenére, hogy a karakter tetszett a JL-ben, az Aquaman sikere. Giccses, rajzfilmszerű látvány, de baromira működik, Momoa jól hozza a macsó hőst, egy szórakoztató akciódús mesefilm.