• NEXUS6
    #1
    Nahát, már jövőre! Hányszor is hallottam ezt az utóbbi kb 5 évben!? XD
    Nyilván nem lesz olcsó, de azért gondolkodjunk el azon, hogy ezen teló használhatósága kb ugyan annyi, mint a duplaképernyős félbehajtható telóé. Mindíg valaki próbálkozik ilyennel a piacon, de nem igazán lett belőle siker eddig.

    A hajlított rész gyak funkciótlan!!! A Samsung jó pár éve árul edge lehajlított szélű kijelzős telőkat és minimális funkcionalitást tudott belerakni. Gyakorlati használat alatt inkább zavaró. Bár tény, hogy roppant szekszi.
    Ennél is összecsukott állapotban max valami minimális infót lehet rárakni. Kérdés minek, hiszen az összecsukott teló minden oldalán van kijelző felület. Ha kinyitjuk, akkor egy ketté választott képernyő technológiailag könnyebben megoldhatóan tud egy nagyképernyőt biztosítani, minimálisan zavaró fekete csíkkal a közepén. A hajlítható kijelző ilyen szempontból egy rémálom.

    Továbbra is a többszörösen hajlítható, viszonylag strapabíró, vízhatlan, akár csuklóra rakható telőban látok fantáziát. de úgy tűnik, hogy ez még vagy 10 évig szintén csak jövőre jelenik meg. XD