• NEXUS6
  #76
  Mégegyszer idézném az én kijelentésemet és a te rá írt válaszodat:
  "Magyarul a magasabb CO2 miatt a szárazföldi növények kösz jól vannak, gyorsabban nőnek"
  Erre te ezt írtad:
  "Ez nem igaz, a növényekre is káros hatással lesz."

  Itt nem volt gyors növekedés. Szal ezt honnan a rákból hoztad elő. Nem beszélve arról, hogy a növények jelentős része pár éve életciklussal rendelkezik, szal honnan tudná azt ő szegény hogy 5 évvel ezelőtt mennyi is volt a CO2 szint, hogy azon sopánkodjon.

  "A levelek növekedésével együtt, csökken a tápanyagbevitel, így a levelek növekedésével a növények egészségkárosodását okozza, és a növényevőknek sem tesz jót, továbbá a gyökérzet és és a talaj mikrobák egyensúlya felbomlik, ami hosszútávon szintén a növény egészségkárosodásához vezet."
  Ez még az #53-ból való, csak nyolcszor átnyálaztam azt amit te meg én belinkeltünk de ilyen conspirációs elméletet nem láttam sehol.
  Amit találtam a levelek károsodására az a szkeptikus-szkeptikus oldalon volt, és ami valójában nem egy belső folyamatra utalt, hanem hogy a meleg és a több tápanyag miatt elszaporodó rovarok felzabálják a növényeket. Kérlek pontosíts! (Vagy lásd be, hogy hülyeség).

  "Elnézést., de amit írtam, az nem az én gyors válaszom, ezek kutatási eredmények, amit linkeltem is, és amit jelenleg te ironizálva tagadsz, amit előtte látszatérvekkel igyekeztél cáfolni."
  Nem mondod, hogy kutatási eredményeken alapszik, csak mert az enyém is, szal eddig ez nem érv. Kérek legalább oylan részletes cáfolatot, gondolatmenetben, amit én is előadtam. Köszi!

  BK