• NEXUS6
    #74
    "Sajnos nem érted, vagy nem akarod érteni. Nem önmagában a co2 mennyisége a káros, hanem a gyors változás, ami bizonyítottan régen is káros hatással járt (szintén linkeltem)."
    Igen a gyors változást érzékelem. Amikor valamihez már nem tudsz érdemben hozzászólni, akkor gyorsan váltasz. Ez e gyors váltás csak jelzem eddig nem szerepelt sz érveid között. :D

    "Ugyanígy azt a kijelentésed, az általam linkelt publikációk cáfolják, hogy a növények élvezik a megnövekedett co2 mennyiséget. Ugynígy nem fogjuk élvezni, mi emberek, a tápanyagszegény terményeket."
    Hallom ahogy sírnak azok a szegény növények, hogy extrában CO2 tápanyag jönn nekik, és nőnek kényszerűségből. Látom ahogy az emberek is satnyulnak, mondjuk lehet benne valami mert a CO2 trágyázást évtizedek óta alkalmazzák a mezőgazdaságban és mindenki panaszkodik, hogy milyen egy szar már egy paradicsom. Látom a paradicsomot magamelött, itt az asztalon, hogy szégyenkezik szegény, de hát ez a fránya CO2, mert nem adunk neki elég káliumot, foszfort. Ja de. ;)