• Tinman #22
    De mit akarsz tőlük ellesni a Nokia 3310-es használatát? Eléggé durván eltértél a tárgytól és egy olyan hsz-re is reagáltál, ami nem neked szól.

Részemről én jobban követem az újdonságokat, mint sok fiatal és ha az jó és a hasznomra válik, akkor használom. Én használom és nem az eszköz használ engem... ha úgy érzem zavarja a magánszférám akkor megszabadulok tőle.

Semmiféle ráció nincs abban, hogy visszalépsz 10 évvel korábbi technológiára, mert az újtól úgy érzed túlságosan függesz. Ezt gyenge jellemű emberek művelik és ezzel el is érkeztük az 1. hsz-hez, amiben azt írtam, hogy ez minősíti a mai fiatalságot... nyilván tisztelet a kivételnek, mert olyanból is akad bőséggel.

Nálunk minden évben akad pár gyakornok srác. A véleményem LESÚJTÓ!

Egyetlen 1 gyerek volt eddig, akit a végére megszerettem és a tiszteletem is kivívta. Egy. Sokáig gondolkodtam, hogy ő miért volt kivétel és a szülei miatt, ugyanis vidéki srác volt, és relatív keményen fogták... tudott dolgozni, tudott jól hozzáállni a dolgokhoz, elismerte ha téved, nem félt segítséget kérni, odafigyelt és tanul.

Az összes többire, ha rágondolok elkeseredek. Volt nálunk olyan srác is, akinek nem volt hobbija. Nem érdekelte semmi. Egy nyomorult játék se, egy film, zene, akármi... semmi. Egy üres héj volt, akit oda tettél ahová akartad. Nem tudott semmit, nem akart semmit és baxa még enni se nagyon evett semmit. Egy zombi volt és az is, mind a mai napig.

Volt olyan is, aki viszont játékfüggő volt, mellé, meg figyelmetlen, buta, neveletlen, az érzelmi intelligenciája siralmas volt. Hosszú a sor, egy könyvet tudnék róluk írni.