Kenshi
  • Gilmoor
    #81
    Igen vannak,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a fegyverkovácslás szintjei egészen Ege type 1-ig fixen fejleszthető, ott ha becrittel a craft akkor ege type 2 lesz a végtermék. Valamint ott van a defensive wall 3 és 4 is, amik határozottan nagyobb biztonságot adnak. Annyira más az a fal, hogy az előzőt le kell rombolnod, mert nem fejleszthető. Az advanced outpost épületek is hasznosak, de nem nélkülözhetetlenek. az épületek építésekor nem csak forgathatod őket, hanem emelheted/süllyesztheted is (+ / - gombok) ez az advanced épületeknél különösen hasznos.
    Fegyverkovácsolásnál hiába magas szintű a kovácsod, ha nincs meg a technológiai szint, nem fog olyan magas szintű fegyvereket készíteni, mint amekkorát tudna. Az összes advanced tech kifejlesztéséhez 32 darab AI core kell.
    Hydrofarm, automata gépek stb.
    Ashland egy olyan hely ahol nincs víz és nem terem meg semmi. Mérgező a levegője és gyakori a savas eső. Viszont Cat-Lon -t legyőzni nem lesz egyszerű, tekintettel a robot légiókra amiket spawnoltat. Oda sok jó harcos kell, és ha ezek többnyire robotok, akkor azoknak nem árt az ashlandi időjárás. Szóval az egy izgalmas end game content :)

    Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2019.02.04. 07:53:31