ATLAS
  • PiszkosFred
    #34
    Hat, en ugy vagyok vele, hogy az eddigiek felkeltettek az erdeklodest es tetszik amit olvasok. Az biztos, hogy ma megveszem (25 euro lofasz erte, egy rosszabb mozi ara, annyi kockazatot bevallalok siman), es hamarosan meglatom.

    Eleinte biztos, hogy szopas lesz ez is, ARK is az volt (bar neha meg most is az), ez sem fog maskent indulni. Optimalizacio? Hat, nagyon kivancsi vagyok ra, de szinten nincsenek vermes remenyeim. Bar itt talan nem lesz annyi eloleny, mint ahany dino odaat, de lesz helyette ezer masik testre szabhato dolog, ami megint okozhat gondokat a szervereknel.

    Az nem tetszik, hogy mikrotranzakcioval lesz ez is tele, de ez 2015+ evek rakos daganata, nincs mit tenni ellene. Oke, hogy ki lehet majd grindelni a sok szart ingame is, de rohadjanak meg ok is. Nyilvan nem kotelezo es mindenki ugy kolti el a fizeteset, ahogy akarja, de akkor is.

    HA(!) a heten megjelenik (vannak ketsegeim), akkor kiprobalom, es ha tetszik amit latok, akkor maradok. Ha nem, akkor reszemrol tipli van aztan majd havonta visszanezek talan abban bizva, hogy kifejlodik majd ez is, mint ahogy a testver tette az elmult 1-2 evben.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.12.19. 13:20:02