ATLAS
  • Vampy
    #17
    Az erdekes az, hogy ha az ARK-bol akarok kiindulni (Illetve a szamtalan MOD-bol, ami hozza keszult) akkor nem nagyon latok olyat, ami nagyon elrugaszkodott lenne...

    - egy hatalmas, felfedezésre váró világ: mintegy 45.000 négyzetkilométer nagyságú terület, amelyen 700 egyedi sziget és kontinens található

    Ez nyilvan csak tervezes kerdese, jatektechnikailag nem lehetetlen

    - realisztikus, valós idejű hajózás

    Erre is lattunk mar peldat az ARK-ban (modokkal)

    - PVE játékmód opció

    Hat ez ugye egyertelmu :)


    - hajóépítés: építsd fel a dokkodat, majd kezdj hozzá a hajóépítéshez: először apró evezős csónakokat tudsz építeni, később azonban egyre nagyobb és nagyobb hajók építése is lehetővé válik: bárkák, fürge szkúnerek, brigantinok, vagy gályák, amelyek már többszázfős személyzetet és rengeteg szállítmányt is elbírnak.

    Ahogy fontebb is irtam, Modokkal hasonlo jelenleg is letezik

    - a kész hajót utána elnevezheted és a saját magad tervezte zászlóval koronázhatod meg

    Aprosag:)

    - legénységnek toborozhatsz más játékosokat, de a kikötőkben tengerész NPC-k is várják, hogy munkát ajánlj nekik a hajódon. Ha tapasztalt tengeri rókákkal szeretnéd feltölteni a személyzeted, a Kárhozottak Seregének hajóroncsairól annyit mentesz ki, amennyit csak mersz!

    Tribe vagy "legenyseg," nincs kulonbseg :)

    - kezdődhet a fosztogatás: vigyél mindent, ami mozdítható (és azt is, ami nem): hajók, legénység, megszelidített állatok, építmények, elfoglalt területek, zsákmány stb.

    Ezt egy-az-egyben at lehet emelni

    - több mint 50 különböző állat és szörny, a háziasítható haszonállatoktól a válladra szelídíthető papagájokon és majmokon át (amelyek különböző speciális előnyöket adnak) az olyan mitikus lényekig mint a varázserővel bíró hableányok vagy legendás tengeri szörnyek. Az állatokat és varázslényeket mindig a megfelelő biomokban találod -- a haszonállatok pedig akkor hoznak a legtöbb hasznot, ha a megszelídítésük után az igényeiknek megfelelő környezetben tartod őket. De ha van kedved, felpakolhatod őket egy hajóra és messzi tájakon egzotikus különlegességekként árulhatod őket! A teherhordó állatokra felszerelhetsz olyan hámokat, amelyek lehetővé teszik a fegyverek szállítását és használatát is.

    Szinten mar letezik

    Építs saját birodalmat!
    - a teljesen felújított építkezési rendszer lehetővé teszi a leendő építkezési terület automatikus szintkiegyenlítését, csővezetékrendszer kiépítését, pixel részletességű átfestést

    Na ez az, amire kivancsi vagyok, az epitkezesre rafer a felujitas, de ez is csak tovabbfejlesztese egy letezo dolognak

    Realisztikus, testre szabható karakterek:
    - minden részletre kiterjedő testreszabási opciók, hogy a karaktered kívül-belül olyan legyen, amilyennek elképzelted (természetesen tetoválást is tervezhetsz rá, hiszen anélkül nem is kalóz a kalóz)

    En inakabb azt szeretnem, ha KEVESBE reszletes karakterek lennenek... :) Kiabrandito es "vilagidegen" lenne a sok gnom....

    - a karakteredet 300 különböző képességgel ruházhatod fel, amelyeket 15 kategória alá rendeztünk egy képességfán

    Craftolas pepitaban...

    - hogy még életszerűbb legyen az élmény, a karaktered haja és arcszőrzete valós időben növekszik, és természetesen idővel ő maga is megöregszik és békésebb vizekre evez (hacsak nem találod meg az örök élet forrását)

    Letezik, illetve megvalositani nem egy nagy dolog

    - azonban nem csak az idő múlása fenyeget: a betegségek és a vitaminhiány elkerülése érdekében nem árt megtanulni főzni és odafigyelni arra hogy mit eszel, ideértve az alapanyagok frissességét -- ki tudja, nem-e romlik meg valami a hosszú hajóutakon.

    No comment

    Nem dobunk be a mély vízbe
    - a már említett PVE játékmód mellett az új játékosoknak lehetősége van a szintjüknek megfelelő kezdő pályákon elsajátítani az alapokat mielőtt nekivágnának az ismeretlennek.

    Szinten....

    Igazabol en azt latom, hogy fokgtak az ARK-ot, meg a legjobban sikerult modokat, csiszolgattak egy kicsit, megcsinaltak hozza a "koritest" es kesz :)

    Persze ez nem garancia arra, hogy ez mukodni is fog, ahogy azt varjak tole, viszont teny, hogy minden amit igernek mar letezik, vagy egy kezdetlegesebb verzioja megtalalhato a jelenlegi jatekaikban is (ARK, Dark and Light)

    En abban bizom nagyon, hogy ez az "ujrazas" foleg azert van, mert rajottek, hogy vannak olyan jatektechnikai megoldasok, amit utolag az ARK-ba mar nehez lenne beszuszakolni, viszont "egy tiszta lappal" talan nem kovetik el ugyanazokat a hibakat...