ATLAS
  • Ainz
    #1
    Csodálkozom hogy még nincs topicja az ARK készítőinek új játékának, aminek a címe ATLAS.



    Tengerre szállnak az Ark: Survival Evolved alkotói, a stúdió ugyanis a Grapeshot Games-szel karöltve bejelentette legújabb portékáját, a korábban már kiszivárgott, kalózokat a központba helyező Atlast. A programban mi magunk építhetjük meg a begyűjtött készletek segítségével a saját hajónkat, hogy aztán felfedezzük a tengereket, összecsapjunk a többi kapitánnyal és persze megpróbáljuk egymástól elcsalni a zsákmányt. A játék méretei elképesztőnek ígérkeznek: egy szerveren összesen negyvenezren kalandozhatnak majd, az egyedi fejlődést pedig alaposan kimunkált képesség fa biztosítja. Nemcsak PvP, de PvE küzdelmek is várhatóak, a szárazföldi vadállatokon felül a tenger rettegett bestiáit is magunk alá gyűrhetjük a nagyobb loot reményében.

    A stúdió azt ígéri, hogy egy alaposan kimunkált programot kapunk majd a korai hozzáférés keretében is – ami nem mellesleg a Steamen december 13-tól lesz elérhető –, az elmondásuk alapján pedig nagyjából úgy kell elképzelnünk az élményt, mintha az Arkot ötvözték volna az Eve Online-nal. Bár a hajózás igen fontos – egy lélekvesztőn természetesen többen is teljesíthetünk szolgálatot – milliónyi sziget áll majd a rendelkezésünkre, amelyeken elrejtett kincseket és félelmetes bestiákat lelhetünk. Rengeteg régiót meglátogathatunk majd, ezeken pedig PvE és PvP zónák is találhatóak, de nem leszünk rákényszerítve a többi játékossal való összecsapásra, akár teljesen el is kerülhetjük azokat. Természetesen lehet majd állatokat is szelídíteni – még papagájunk is lehet! - de azért a túlélő aspektus is megmarad, hiszen ennünk és innunk is kell, ezt pedig nem árt bekalkulálni, mielőtt hosszabban kihajóznánk.
    Az Atlas december 13-án jelenik meg PC-re a korai hozzáférés keretében, ezt követi majd valamikor jövőre az Xbox One-os kiadás.

    "Forrás IGN"
    Utoljára szerkesztette: Ainz, 2018.12.07. 19:54:46