The Outer Worlds
  • PiszkosFred
    #142
    > nagyon sok többet nem vesz semmilyen bethesda gámát,

    Gamer hiszti, mint egy óvodás, akinek elvették az uzsidobozát. Jogosnak jogos, mert minden vélemény jogos, de a nagy esküdözés és fogadkozás kb. addig tart, mint az aranyhal memóriája... Ugyanúgy meg fogja venni a Starfieldet vagy a TES VI-t a habzó szájjal hisztizők 90%-a, ez már csak így működik.

    > az első két disney SW film milliárdokat hozott, ám ettől még nem sikeresek, mert a következő már a kötlségeit sem biztos, hogy visszahoza, az IP pedig haldoklik.

    Ne haragudj, de ne higgy el mindent, amit a sarki Star Trekes fűszeres haverod mesél. Jelenleg majdnem az Endgame elővételi rekordját is megdöntötte a Rise of Skywalker, és a Disney gennyesre fogja magát keresni rajta. De már előtte, a mai Mandalorian premiert is milliók várják, szintén szép summát hozva ott, ahol elérhető a szolgáltatás. Visszahozza az árát, emiatt ne aggódj.

    A sztorivezetés és a világépítés minősége bicsaklott meg, ez tény, sokan így látják, de attól még a világ legjövedelmezőbb franchiseja.

    > nem ettől sikeres vagy sem egy játék

    Vegyük külön a szakmai sikert és a pénzügyi sikert, mert a kettő egymástól független. Lehet kritikai siker egy indie/független alkotás is úgy, hogy nem hoz, csak minimális bevételt, ahogy lehet szakmailag egy rossz játék/film az is, ami milliárdokat termel a moziba/boltokban.

    > hogy mindig van elég barom

    Egyetértek, de sajnos amíg nem az én pénzemet költik, nem nem tudok mit tenni. Viszont, amíg pedig ÉN az én pénzemet költöm, addig meg másnak semmi köze hozzá. :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.11.12. 10:44:41