The Dark Picture: Man of Medan a Supermassive Games új horror játéka
 • grebber
  #1
  Az Until Dawn alkotói maradnak a horror műfajánál, a legújabb játékuk egy epizodikus anyag lesz The Dark Pictures címmel. Az első rész, a Man of Medan 2019 folyamán érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

  A Supermassive új címe egy antológia lesz The Dark Pictures címen. Epizodikus horrorjátékokról van szó, amelyek valamilyen formában kapcsolódnak egymáshoz. Az első rész, a The Dark Pictures: Man of Medan csak jövőre érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.
  A sztori szerint négy fiatal egy második világháborús roncs után kutat a tengeren, de miután lemerülnek hozzá, olyan szörnyűséget szabadítanak magukra, amely életük hátralévő részében kísérteni fogja őket.
  A The Dark Pictures: Man of Medan történetének cselekményei sokkal "szerteágazóbbak" lesznek, mint a csapat korábbi alkotásai. Hasonlóan az Until Dawnhoz, bármelyik karakter elhalálozhat, vagy megmenthető a döntéseinktől függően. A készítők tehát maradnak a kaptafánál.  The Dark Pictures: Man of Medan - PS4 / Xbox1 / PC - Announcement Trailer
  9 Minutes of The Dark Pictures: Man of Medan Gameplay - Gamescom 2018
  The Dark Pictures: Man of Medan - vár a szellemhajó
  The Dark Picture: Man of Medan - Középpontban a kísértethajó

  Info: Gamekapocs és Gamepod
  Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.12.06. 21:47:45