• end3
    #7
    A multinacionális finánctőke a világon minden politikai rendszer embereit megpróbálja megvásárolni. A "judáspénzek" végtelen mennyisége eléri célját. Sikerül magukévá tenni a világot. (Ha csak arra gondolunk hogy Afrikából milliárdok elköltésével folyamatosan importálnak "rabszolgalapanyagot", az európai genom "vérfelfrissítésére", mindezt pusztán "tudományos" előrelátásból??? - Átlagember gondolkodása szerint, mekkora idiótáknak kell lenni egy ilyen ötlet folyamatos finanszírozásához?

    De nem azok, a világ érdekeikkel ellentétes hatalmi centrumainak, vezető képviseleti szerveik önállóságának tönkretétele, végleges és totális befolyásszerzés a céljuk. 2018 európai történései, - de a világon sok helyen másutt is, - fényesen bizonyítják milyen sikeres az érdekérvényesítésük. Mára már csak kevés hely maradt a világon, ahol ezzel szembe tudnak, mernek helyezkedni.)

    Az emberiség meg a "demokrácia kiterjeszésének" általuk pénzelt demonstrációit jól megszívja világszerte. Akár megérdemelne a finánctőke által elképzeltnél szebb jövőt is. De ismerjük a mondást : minden nép, emberi közösség olyan vezetőket választ magának, amilyet megérdemel. (Ilyen szempontból ezt a "Brüsszelt" is jól megérdemeljük magunknak.)