Total War: Three Kingdoms
  • Yag
    #53
    Szerintem semmi olyan nem került bele a játékba amit eddig valamilyen történelmi vagy romantikus fantasy-ben ne láthattunk volna. Három példát is tudok hozni a Három Királyságra.

    Akik szereti a kínai, koreai, japán történelmi filmeket azok tudja, hogy ezek a Hősők is emberek és Ők sem sérthetetlenek csak többszörösen képzett harcosok akik a pornéptől eltérően komoly hentelést tudtak véghez vinni technikájuknak és fegyvereiknek köszönhetőek. A tömegével besorozott parasztok nem kaptak különösebb képzést így a fegyverek forgatás alapjait ismerték csak. Szerencsések voltak ha a besorozásuk után kaptak további kiképzést. Akik viszont a fegyverek mesterei voltak, gyerek koruk óta a harcra nevelték őket majd később is a technikájuk tökéletesítésével foglalkoztak.

    Kötelező filmek ebben a témában :

    Red Cliff - Vörös Szikla - (Chi-bi) (2008) - (Tony Chiu-Wai Leung, Takeshi Kaneshiro)



    Hős - Hero - (Ying xiong) (2002) (Jet Li - Donnie Yen - Tony Chiu-Wai Leung)



    An Empress and the Warriors - A yan királysága - Jiang shan mei ren - (2008) (Donnie Yen, Kelly Chen)




    Az említett példákat természetesen nem a teljesség igényével írtam. Ezen kívül még számtalan filmipari remekmű igazolja, hogy legyen az valódi történelmi esemény adaptációja vagy csak egy fantázia történet, az egyedül seregnyi ellenfelet hentelő karakter nem példa nélküli.

    Utoljára szerkesztette: Yag, 2019.01.27. 12:50:06