• wraithLord
    #1
    "A Cyanide fejlesztői idén már 18. éve vannak jelen a játékiparban, azonban túlontúl emlékezetes alkotásokat még nem sikerült letenniük az asztalra. A Blood Bowl miatt ugyan sokan a szívükbe zárták őket, de egyébként folyamatosan tipikus példákat hoztak a jó alapötletekkel rendelkező, ám középszerűséggel elrontott videojátékokra."

    Ez erre a játékra is tökéletesen passzol. Call of Cthulhu-nak kevés, félreértett és elcseszett. Szimpla horrorjátéknak pedig nem elég horror, félelmetes légkör helyett inkább csak komor, sivár és unalmas.

    Viszont a játszhatóságra nem teljesen igaz, hogy egyszer játszható, mert 4-féle befejezés van (ebből 1 jó), viszont a játék végén csak 2-féle befejezést lehet triggerelni, tehát a másik 2 befejezéshez a játék során korábban kell tök más irányba haladnunk. Pl. józannak/szkeptikusnak maradni, és nem belefolyni természetfeletti dolgokba.

    A játék során sokszor hiszi azt az ember, hogy ebből lehet még valami jó is, mert vannak a játéknak tényleg jó pillanatai, de mindig visszaüt a Cyanide alkalmatlansága. Kár érte.