• bunny
    #9
    Szerintem tök jó volt, színészek szuperek, a zene nyilván elvisz a hátán bármilyen ócska történetet de szerintem azzal sem volt gond.
    A keményvonalas rajongók nyilván abba is belekötnének, hogy és mondott pedig ott vessző volt, de valójában egyetlen film se arról szól, hogy 1:1-ben copy-paste. Még az olyan epic könyv átiratok mint a Gyűrűk Ura, vagy a Trónok Harca sem.
    Emellett mivel a még élő tagok beleszólhattak a filmbe, nyilván magukról nem fognak szar képet festeni, és persze Freddie-t se akartál bemocskolni.
    Ez egy jó kis zenés film egy legenda életéről, és nem egy életrajzi könyv a vásznon. Olyanoknak szól akik szeretik a Queen zenéjét sok más mellett, hallottak róla, hogy Freddie AIDS-ben halt meg és a fiúkat szerette de nem különösebben ásták bele magukat a témába.
    Erre rekord mennyiségű ember ül be, míg egy száraz tényközlő filmre meg a marginális fanatic rajongó, ez ilyen baromi egyszerű matek.
    Mellesleg a sok kikacsintásról meg senki nem ír, ezekszerint azokat meg ki se szúrta senki pl. Brian May-nek beszólás az unalmas asztrofizikai könyvéről, vagy Mike Myers beköpése ("erre a zenére senki nem fogja rázni a fejét az autóban" - gyengébbek kedvéért: Wayne's world) stb. amiken én azért jókat röhögtem.