• Blage7
    #17
    Ejha, de felzaklatott Téged valami. Mindenkivel ilyen szép, választékosan beszélsz, vagy néha tudsz emberi módon is viselkedni?
    Bár más cikkekhez való hozzászólásaidból ítélve nem igazán... Na mindegy is, azért válaszolok.
    Nem, nem sikerült a kis konzolos szívembe beletaposnod, ugyanis én nem "pécés" vagy "konzolos" vagyok hanem játékos, már gyerekkorom óta. Játszok PC-n, PlayStation-ön, Xbox-on, Nintendo-n, asztali és hordozható konzolokon is, sőt, a munkahelyi szünetben néha még a telefont is szoktam nyomkodni, emellett elég szép játékgyűjteményem is van.
    Örülök hogy megteheted hogy megveszed a konzolt, csak hogy aztán fikázhasd minden elemét, váljék egészségedre. Bár véleményem szerint a suttyóság netovábbja, hogy mindent megveszel rá, aztán habzó szájjal ugatod tele a fórumokat hogy mi mennyire szar, meg mindennek vissza kéred az árát. És emellé még van egy rossz hírem is: ha megveszel valamit a hype miatt, akkor bizony hatott rád az agymosás, mert "csakazértis látni akarod hogy mire megy a recsi". Pedig elég lenne csak megnézni mondjuk néhány videót az interneten vagy esetleg ne adj isten, kölcsönkérni vagy másnál kipróbálni a játékot, hogy eldöntsd hogy ez neked tetszik e vagy nem, de Te elég pofátlan vagy hozzá, hogy állandóan visszakuncsorogd a pénzed miután már végigjátszottál valamit.
    Az hogy mi mennyire érdemli meg a hypeot, az megint egyéni ízlés kérdése. Szerintem például az Uncharted 4 megérdemelte a hypeot, míg pl. a The Witcher 3 nem. Sőt, ha hiszed ha nem, szerintem a Half-Life 2 sem érdemli meg a "minden idők legjobb FPS-e" címet, ahogy sok helyen emlegetik, mégsem megyek a falnak emiatt.
    Te viszont látványosan szétvakarod magad amikor konzolos témáról van szó és szórod mindenkire a "hülye, balfasz, szar" jelzőket. Mert ugye mindenki hülye, csak Te vagy helikopter.
    Tipikus iskolapéldája vagy a külföldi fórumokról elterjedt "PC Master Race" jelenségnek, akik ki tudja milyen okból, de valamiért felsőbbrendűnek érzik magukat, csak mert egy-két ezer dollárral többet költöttek a platformjukra.
    Az hogy mennyire tudom hogy mi a játék meg mi nem, azt inkább ne vitassuk. Ahogy mondtam, elég szélesen lefedem a témát, Te pedig eddig az "aranyba csomagolt szaron" kívül semmi értelmes érvet nem hoztál fel.
    A sajtó le van kenyerezve, ezt nem kétlem. Sőt, kapaszkodj meg, néhány híresebb YouTube csatornán is vannak szponzorált reklám videók. De ahogy mondtam, meg kellene tanulnod normálisan tájékozódni, nem csak azt nézni, hogy "na mire fel ez a recsi".
    A Red Dead Redemption 2 jó játék, tucatnyi játékbeli lehetőséggel és elfoglaltsággal amivel a sztori mellett is rengeteg időt eltölthetsz, a Read Dead Online-ról nem is beszélve. Az hogy Te olyan hülye vagy, hogy órákig csak lovagolsz jobbra meg balra, az nem más játékosok hibája.
    Az hogy meg mennyire vagyok nyomorult mert pörgök azon amit leírtál... Én kérek elnézést, hogy egy fórumon reagáltam arra amit mondtál. És nem, nem azon pörgök, hogy játszottál e velük vagy nem és úgy alkotsz véleményt. Én arra reagáltam, hogy minden második mondatodban ellent mondasz saját magadnak. Ha tudod hogy egy cég szar játékokat csinál, akkor minek veszed meg a következő játékukat is? Ez olyan mintha egy rendezőnek nem tetszett volna az első néhány rendezése, de azért továbbra is beülsz a filmjeire. Szimplán csak hülye vagy.
    Én az Alkonyattal voltam így, megnéztem az első részt, mert csak annyit tudtam róla hogy vámpírok vannak benne, láttam hogy ez nem nekem való, a többit nem néztem meg, bármennyire is "recsiztek" rá az emberek. És ezek után még nagy mellénnyel kijelented, hogy rád nem had semmi hype meg média, szimplán csak kíváncsi vagy. Persze, mi meg el is hisszük...
    Úgy érzem már így is eleget koptattam a billentyűzetet miattad, majd ha esetleg megtanulsz normálisan reagálni, nem pedig úgy mint egy hisztis 10 éves akinek arra áll a kis fütyije hogy mennyire vagányul káromkodik, akkor esetleg még beszélhetünk.
    Addig is kívánom, hogy ne legyél ennyire feszült, hidd el, nem éri meg..