• Kissssss0 #5
    nos a "dollárjelezést" már rég nem azért használják hogy viccelődjenek vele, főleg nem ilyen nagy cégek esetében gondolhatod...

    a black mesa volvo (hoppá még egy "vicc") hasonlítást csak egyszerű példának hoztam fel hogy lehetne ezt okosban is megoldani anélkül hogy bárki veszítene bármit is, még így hogy valve kb teljesen felszámolta önmagát mint játékfejlesztő még mindig jelentős népszerűségnek örvend a rajongók körében... viszont disney/LucasFilm esetében ez nem nagyon mondható el, főleg a solo film és a sw resistance fiaskó után, disney helyében én most azon dolgoznék hogy vissza szerezem az elvesztett bizalmat mindenáron, de ilyen hozzá állással nem igen fog menni.

    ami a hl 1 meg 2 modokat illeti nem csak a black mesa az egyedüli amiben végig lehet élni a teljes játékot, ott van még a sven coop, Obsidian Conflict, synergy mod, stb... mindegyikben vígan végig lehetett játszani az első vagy második rész anélkül hogy valve baszogatta volna bármelyiket is, mindez csak hozzá állás kérdése a kiadók/fejlesztők részéről.