Kinek mi a véleménye az összeesküvés-elméletekről?
-
Irasidus #28 Akkor te sem láttál még közepes, vagy súlyos skizofréniában szenvedőt, aki gyógyszer nélkül a mindennap életet is képtelen elvégezni. És hiába próbálsz meg hatni rá szép szavakkal, nem fog kigyógyulni ebből. Tudom, mert van egy barátom aki ebben szenved, és tudom milyen gyógyszer nélkül. Ezért ez a "hiszem ha látom" óvódás duma, lehet, hogy azokat meggyőzi, akiknek fogalma sincs miről van szó, de azért nem mindenki teljesen hülye, és van aki tényleg találkozott az elme betegségivel. És sokkal súlyosabb a helyzeted, ha neked valóban tanították, és ennek ellenére sem fogtad fel miről is van szó tulajdonképpen. A te eseted nem egyedülálló, vannak orvosok akik homepátitát tanulnak, egyetemen(!), ami annyira ellentmond a józan észnek, hogy nem hiszi el az ember, hogy egy bizonyos intelligencia fölött valaki, hogy lehet ilyen ostoba. De lehet. Te sem hallottál még a neurotranszmitterekről, és arról, hogy az agy biokémiája felborulhat?És ez csak egy dolog a számtalanból. Ugyanígy a tudatlanságod bizonyítéka, hogy a pszichológiát per pszichiátriát az újságban, neten található pszichológusokkal azonosítod. Mintha valaki az orvoslást a neten hirdető árjuvédikus - orvosit - végzett egyénnel azonosítaná. A pszichológia, pszichiátria egy tudomány, és nem csak az a feladata, hogy betegeken segítsen, hanem az is, hogy feltárja a psziché működését. Ezt meg onnan tudom, hogy van egy pszichológus barátom, akik nem foglakozik betegekkel, csak is egészségesekkel, és az elme működését kutatja. Senkitől nem kér egy kanyit sem, sőt ő fizet, hogy részt vegyél a kísérleteiben (hú veszélyes szó, kísérlet, biztos frankestein jut eszedbe).
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2018.10.24. 09:22:45