Kinek mi a véleménye az összeesküvés-elméletekről?
  • s_andras
    #237
    Nyugizzál Úgy látom, megint nem nagyon sikerült megfejteni a szavak jelentését. Hallom állandóan hogy nagy baj van a szövegértéssel egy ideje, és hát tényleg. Mondom másképpen, hátha: ha nincs a korona, akkor is nagyjából ugyanannyi ember hal meg. Még másképpen: azok halnak bele a "koronába", akik amúgy is meghaltak volna. DE! - még ha az összes esetet a "járvány" számlájára is írunk (ami egyébként baromság, mert a tesztek is szarok, és akinél ki is mutatják, azok sem biztos hogy emiatt haltak meg, csak éppen bennük volt esetleg), a szám akkor sincs arányban az intézkedésekkel.
    Házi feladatok:
    Bemelegítésnek Puzsér, bár a "konteó" részét ő nem látja.
    Dr. Gődény György szakgyógyszerész
    Dr. Gődény a saját csatornáján (van ott több is).
    Dr. Tamasi József feltett egy videót, ami azóta priváttá változott (kb ugyanazt mondja mint Gődény), aztán feljelentették, ez a reakciója:
    http://www.tamasidr.hu/nyilt-level-etikai-vadakra-nagy-marcell-uezemorvos-urnak/
    Egy jó gyűjtőoldal számtalan további hivatkozással (a fenti írásában is belinkeli a doki) a Swiss Propaganda Research cikke (a régebbi napok vannak alul, és most április 7-ei a legfrissebb bejegyzés a tetején) :
    https://swprs.org/egy-svajci-orvos-a-covid-19-rol/
    Médiavadász csatorna (különben a többi videója is telitalálat), korona téma a legfrissebb 4:
    https://www.youtube.com/channel/UCTluUq5Ruxl44Zcgwx3hWlQ/videos
    Ezek közül szinte kötelező darab a... hát most újra megnéztem, mind a 4 kötelező korona-témában
    Csak úgy: https://www.worldometers.info/ Egyébként itt látszik, hogy bár az állítólagos koronahalál szám már meghaladta pl a szezonális influenzáét, de azért eléggé pariban vannak. Magyarul, ha a sima nátha miatt nem állítjuk le a világgazdaságot, meg erőszakolunk az emberekre ilyen idióta távolságtartási stb intézkedéseket, akkor a korona miatt miért? 200ezer alatt meg lehet dögleni, de afölött már számítanak az életek?!?!
    És csak erre az egyre válaszoljon valaki: ha teljesen nyilvánvaló, hogy senki másra nem veszélyes, csak a halmozottan legyengült immunrendszerűekre (frissen műtöttek, többszörös/súlyos krónikus betegek, szervátültetettek stb), akkor miért nem csak őket védjük?? Ezeknek van karanténban a helye, nem MIDENKInek ba...a+! De sajnos ahogy már írtam, itt nem dilettantizmusról van szó, hanem klasszikus "konteó" zajlik, ez az összeesküvés-gyakorlat. Igen, arcmimika, képzeld, olyan létezik, ezt nem a David Icke találta ki hogy milliomos legyen...