• zetortraktor
    #9
    Őt szerintem nem érdekli, hogy te milyennek látod, nem azt írta, hogy szerinted pocsék-e, és nyilván szíved joga az, hogy bepaliztasd magad. Nyilván nem kell a kritikusokra hallgatnod, de akkor tudod, hogy mi alapján döntesz? Ha megnézed a filmet és tényleg rossz, akkor LÚZER vagy, mert spórolhattál volna, ha hallgatsz rájuk. Ráadásul ez azt is jelenti, hogy mivel nem hallgatsz másokra, a reklámok befolyásolnak legjobban téged (mert valami alapján mégis döntesz, hogy a rohadt sok filmből mit nézz meg). Amire nem lennék büszke.

    Ha van 10 film egy héten, amik közül 2-et agyondicsérnek, 5 korrekt, vegyes kritikákat kap, 3-at meg lehúznak. Neked 3 filmre van időd mondjuk. Akkor megnéznéd a 3 lehúzottat, hátha jók? Vagy megnézed a jobb kritikákat kapókat, mert nagyobb az ESÉLYE annak, hogy elégedett leszel. Nyilván előbbi esetben is lehetsz elégedett, csak sokkal kisebb az ESÉLY rá.

    Itt bénázzák el a kritikákon rugózók. Egy kritika nem azt mondja meg, hogy tetszeni fog-e neked, az nem személyre szabott. Maximum esélyt fogalmaz meg. És akkor sem az értékelése, hanem az a sok betű, ami az értékelés előtt van. Abból lehet rájönni, hogy milyen a film.

    Nyilván vannak, akik 10 film közül azt a kettőt fogják megnézni az adott héten, amiket lehúznak a kritikusok