Pathfinder Kingmaker
-
Ha esetleg valaki játssza rajtam kívül eltudná mondani miért ennyire nehéz ez a játék ?
Az első küldetéseket sem tudom megoldani amiket adnak amióta kijöttem a Nagy térképen barangolni.
Azt értem hogy ez egy Hardcore RPG és nagyon vágnom kellene minden emberem minden képességét, de mintha nem adna rá esélyt hogy betanuljak.
Normálba kezdtem el de a kis pókrajt nem tudtam megölni a pókbarlangban, jó savas üvegcsékkelet vásárolva valahogy megoldottam mert bár reális hogy se pallossal se számszeríjjal ne találjak el aprócska pókok százait de hogy az embereimből szinte senki nem tudja megsebezni se az necces.
Gondoltam egyedi, de úgy tűnik nem mert a vadkan az erdőbe egy vadkan ami szintén az első küldik egyike szintén átmegy a csapaton.
Lementem délre mert ott mutat egy utat, bementem egy patkánybarlangba hát 15 ös ACjük van a patkányoknak és tűzlabdákat lövöldöz valaki hátulról. Értem hogy realitás meg Pathfinder a játék neve de elmondaná valaki merre érdemes menni ? Mert olyan érzésem van valamit én szúrok el, vagy ez pokolian nehéz normál fokozatban. és ez a 90 nap amit adtak hogy foglaljam vissza a birodalmat ez mi ? most tartok a 72-dik napon ( visszaszámol) hiszen Healer nélkül sokat kell táborozni. meg alig pár varázslatom van naponta...és kettes szintű vagyok. Végig úgy érzem mintha egy 2 es leveles csapattal harcolnék 10 es szintú lények ellen mert rossz részére tévedtem a térképnek.
Se a szintjüket se az életpontjukat nem látom az ellenségnek, jó lenne valami szintjelző egy dungeonba. Azon filózom újrakezdem easy-n akármennyire is a gyerekeknek fentartottnak érzem az easy-t de nem tettek gyógyítót a csapatba, ez a bárd meg elég bénán és keveset gyógyítgat ahhoz képest mennyire erős ellenfelek jönnek egyből.
Ha esetleg valaki játssza a játékot a nehézségi szintről írjon már...
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2018.09.30. 11:12:08