Breathedge
  • Ironman2
    #12
    Nagyon rövid idáig a játék,már végig is vittem,csak az első fejezet játszható ugye,pár óra alatt meg lehet csinálni
    Ez most nagyon spoileres lesz,szóval aki játszani szeretne az hagyja ki

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tetszett amikor a festékekért el kellett menni,ki hitte volna hogy azon a piros részen lesz a paint,és a lead,pont egy helyen,de kellett oda féluton lerakni 2 oxigén generátort.kell mind az 5 ürruha felszerelés,bár a zseblámpa felesleges,én nem használtam egyszer sem,bár lehet avval kell túlélni a hideg részeket,fene tudja.Viszont az 1200 méterre lévő találkozási pont nagyon messze van,és így megvéd minket az összes ruha az ürbéli sugárzástól.Hajszál híján,mert mire odaértem,épp hogy majdnem betelt a sugárzás jelző csík.Odafele keresztül kell menni a hideg zónán,ott is majdnem megfagytam,de felül van egy pirosan kivilágitott konténer,az leveszi a fagyot rólunk,aztán irány tovább.3 oxigéngenerátor elég az odaúthoz,el kell helyezni őket szépen,az utolsó pillanatban,és nem árt egy oxigéngyertya is,engem az mentett meg a végső méterekben.Ha odaértünk ott már lesz oxigén,és egyértelmü is lesz mit kell csinálni,a végét nem lövöm le spoilerben sem.

    [/url]


    Ebben a játékban hatalmas potenciál van,még talán a Subnauticát is verheti majd,szerintem ezeket a vicces részeket kivehetnék,(elég gagyi),és egy komoly tartalmat,küldetéseket kellene belerakni,űrbéli szörnyekkel,bázisokkal,űrhajóroncsokkal,idegenekkel,küldetésekkel..stb.

    Elkezdődött a második fejezet nyilvános tesztelése is,elérhető steamen a játék adatlapján jobb klikk,és a tulajdonságok menünél,a béták fülön lehet átváltani a test-re! VIGYÁZAT!! Ez csak technikai teszt,és a mentés el fog veszni,szóval csak óvatosan! (ki lehet amúgy másolni a mentés mappát a játék könyvtárából!). Karácsonyra igérik a folytatást!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.09.27. 02:55:32