• dyra
    Nem kell logika egy ilyen filmbe. Ha nekem nem hiszel akkor nézd meg mennyi kaszáltak a bulin. Én osztom azon véleményt, hogy a 4 - 5 - 6 nagyon jó kis hangulatos mozi volt. Az 1 - 2 - 3 is még szerintem jó volt de már nem hozta a 4 - 5 -6 szintjét, de mióta Disney átvette azóta néhány jelenettől eltekintve vacak. Lovét meg még soha nem termelt annyit mint ezekkel az új részekkel (kivétel Solo).

Tehát jó az irány. Ez már egy SW látvány "orgia" már nem a történet a lényeg, hanem a fénykard, a brutál erőhasználata, az űber állat űrhajók és az olyan egyszerű hétköznapi emberek akik 10 - 20 rohamosztagost esznek reggelire.

A jó meg a gonosz harca manapság lerágott csont. Most már mindenki egy kicsit mocskos és mindenki egy kicsit jó. Kiben hogy alakul az arány.

Ha Disney megvenné a Gyűrűk ura jogait biztosan megcsinálná azt a jelenetet ahol Sauron vívódik hogy most lehet vagy nem lehet elpusztítani középföldjét Gandalf pedig lemészárolna egy falut mert éppen rossz kedve van de aztán újra jó lenne.

Ez a mai világ már ilyen. Majd lehet 20 év múlva megint divat lesz a jó és a rossz harca.
    Utoljára szerkesztette: dyra, 2018.09.24. 11:55:27