• molnibalage83
    7.2 és csak az agyatlan rajongóknak köszönhetően. Az életemben nem láttam annyi parodisztikusan kifigurázó vagy szánakozva / dühöngve röhögőset, minr a LJ-nek nevezett szarról.

Megdöbbentő, de a port.hu pontozás közelebb van a valósághoz. A metacritic user pontozás meg aztán hajjaj LJ = 4.5.

Szóval honnan is jön ez a 2/3 és tetszés...? Álmaidból legfeljebb.

Persze, mivel én nem vagyok SW fan, engem egy MF-nal nem vesznek le lábamról és nosztalgiával.

Az egyetlen valamiravaló új SW film a RO volt, csak a probléma az, hogy hiába volt jól megcsinálva, a történet ismert volt. Ha végre ezt a színvonalat hoznák teljesen ismeretlen történettel, akkor az érne is valamit. Csak ahhoz tökösnek kéne lenni, az meg ma nem divat. Az agyatlan SW fan és marchandise és a zsé a lényeg.

Tessék. És sajnos minden pontban igaza van az összes linkelt videónak. Egész egyszerűen nevetséges, hogy egy valag pénzből ezt a fost hozzák össze. A jó történet költsége papír és ceruza. Persze ahhoz ész is kéne és nem pofátlanul újrahasznosítani a 4-5-6-ot...

Nincs mit szépíteni ezen. a Disney pénznyomdának tekinti az egészet. Mint filmMŰVÉSZETI alkotások kb. értékelhetetlen és minősíthetetlenek az RO-t kivéve. Csak az meg ismert történetet dolgoz fel, nem lehet benne semmi komoly csavar.

Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.09.24. 01:16:55