• wraithLord
    #5
    Melyik is volt az egyik legnagyobb balhé az okostelefonok piacán mostanában? Pl. a Samsung Galaxy Note 7. Valójában az akksi gyulladás is a Note 7-eknek csak egy nagyon pici hányadát érintette - és nem is az európai készletet -, de elég nagyot ahhoz, hogy a Samsung kénytelen legyen lépni, és bevonni az egész szériát, mert ez folyt még a csapból is.
    Minden ilyen esetnek nagyságrendekkel nagyobb a füstje, mint a lángja - ami amúgy nem baj, mert jobb félni, mint megijedni.
    Az LG okostelefonok közül melyiket vonták vissza szériahiba miatt? Ja, hogy egyiket sem. Tehát még elhanyagolhatóbb volt a hibás készülékek aránya? Igen.
    Mondj egy telefont, amiről nem találsz a neten 5 másodperc alatt egy olyan hibát, amitől nyüzsögnek a neten a fórumok. Nincs ilyen.

    A Quad DAC kihagyása az európai modellekből pedig mégis mióta műszaki hiba?
    Nem arról van szó, hogy Quad DAC-ot raktak bele, de csak sima 16 bites DACként működik, mert hibás... Hanem eleve úgy árulják, hogy sima DAC van benne.
    Felmérték, hogy az egyes régióban az emberek mire szavaznak, és költséghatékonyság gyanánt minden piacra más konfiguráció modellt szállítottak le. A koreaiban Quad DAC van, az USA modellben wireless charging, az európaiban pedig egyik sem. Ennyi.