• wraithLord
    #2
    Semmi baj nincsen az LG készülékeivel, semmivel sem rosszabbak (vagy jobbak), mint a többi. Szürke kisegér telefonok, amit nem marketingelnek rendesen, és eltűnnek az óriások között. Úgy tűnik, egyszerűen nem tud labdába rúgni sehol sem, mert mindenki túllicitálja őket még hazai (ázsiai) pályán is: a Samsung és a kínai cégek.

    Sosem volt semmi gond a készülékeikkel, csak vagy nem tűnnek ki semmiben, vagy olyasmit próbálnak innoválni, ami végül nem jön be. Plusz az LG telefonos részlege relatíve nagyon-nagyon pici.

    Teljes megújulás? Csak nagyságrendekkel több pénzt kellene belenyomni a telefonos szegmensbe, ilyen konkurencia mellett viszont semmi értelme nincs, az LG telefonok szépen el fognak tűnni a süllyesztőben. Nem azért, mert hülyék vagy bénák, hanem mert vagy "nem sodródtak a trendárral", vagy amikor sodródni próbáltak, akkor azt túl későn, túl halkan és túl jelentéktelenül tették. Közben túlnőtt rajtuk kb. mindenki. A meglévő konkurencia is, és a kismillió feltörekvő kínai cég is. Nincs esélyük szerintem.