• NEXUS6
    #95
    "Láttál te mostanában híradót, vagy bármiféle médiát? Kétlem, ha ezt írod. Csak az a hír, amiben vér van"
    Ez is az én gondolatmenetemet igazolja. Nincs érték, erre depis vagy, a hatást csökkentő hálivúdi mázat kapsz, meg pont amit írsz: dúrva dolgok bemutatását, hogy megnyugodj, mert látod, hogy annál neked sokkal jobb.

    "Én nem ezt látom. Én rengeteg segíteni akaró embert látok, és civil szervezetet. És persze állami szinten is szép számmal van, még ha nem is tökéletes, de nem arról szól a világ hogy legrátermettebb éli túl. Gyanítom, te sem lennél az élők között már, ha ez így lenne... "
    Aktuális téma, a reziliencia kérdése. Gyak azt jelenti, hogy egyes emberek, vagy szervezetek, hogy reagálnak rugalmasan a kihívásokra. Két fajtája van, amikor az eredeti állapotba térsz vissza, meg amikor egy magasabb szinten térsz vissza. A seggedalá nyúlás az minden, csak nem annak segítése, hogy belül megerősödj, építsd magad. Nem azzal segítesz a koldusnak, ha kaját adsz neki, hanem ha kimozdítod, támogatod azt, hogy ne koldusként tekintsen önmagára, ehhez kevesebb pénz, több odafigyelés és belső érték kell.

    És igen, lehet, hogy néha seggbe kell rúgni, akár a városból is kitiltani!!!
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2018.10.04. 16:20:48