defiant9#138
"A gyűlölet - szerintem - csak liberális részről van, legalábbis a témát illetően."
Ezt meg hogy? A liberális aki nem gyűlöli az embertársát akkor sem ha fekete akkor sem ha zsidó. Az hogy te antiszemita és faji megkülönböztetést hangoztatsz azzal automatikusan gyűlöletet keltesz két ember vagy két embercsoport közt, a gyűlölködés tipikusan kölcsönös tevékenység, ilyen az emberi természet.
"Tudományosan sem lehet vizsgálni a kényes témákat."
Tudományosan mindent lehet vizsgálni. A széles néprétegek irányába publikálni ami nem PC. Kicsit olyan ez mint a biológia fegyver, létre tudom hozni a tudomány által, de nem öntöm rá az emberekre mert a hatása káros.
"a gyűlöletet te képzeled hozzá"
MegaLoL ismét. Mintha nem is ezen a bolygón élnél. A rasszista nácik zsigerből gyűlölnek mindenkit aki nem 'árjának' született, lerí róluk.
"persze nekik ez nem számít, hanem ami számukra lényeges, hogy lerombolják a hagyopmányos családmodell"
Te mikor álmodod meg ezeket a blődségeket? Az echotv-s agymosás ami lerí rólad. A liberálist by definition nem zavarja hogy te milyen családmodellben élsz, lehet 10 gyereked de lehet 0 is, egyiket sem akarja lerombolni. Hiába írom már le ezt sokadszor, folyamatosan elsunnyogsz előle és csak szajkózod a magadét.
"A feminizmus sem valódi problémát akar megoldani"
Valódi emberi igényekre akar megoldást adni, valódi emberi igények szülték. Az hogy mi a női mivolt az pedig a te véleményed, ha nő lennél nyugodtan élhetnél aszerint amit te helyesnek tartasz, addig viszont nincs erős jogalapod másnak megmondani hogy miként éljen. Ilyen alapon én is megmondhatnám hogy te hogy élj mert szerintem úgy helyes hogy nem a globalista kozmopolita Londonban dolgozol hanem hagyományos népi értéket képviselve elvonulsz egy magyar tanyára. Ez persze már nem tetszene az konzervatív tradicionálisa uraságoknak, minden legyen csak úgy ahogy ők elrendelik.
"ezt az őrültséget meg kell állítani ha kell, tűzzel-vassal - ez pedig nem gyűlölet, hanem elkerülhetetlen harc a túlélésért."
Magad is érzed hogy önellentmondásos amit írsz próbálsz elébe menni, de azzal hogy leírod hogy ez nem gyűlölet attól még az, a gyűlölet mint érzelem vezethet a szerinted elkerülhetetlen harchoz. Hogy egy klasszikus idézzek: Fear leads to anger. [b]Anger leads to hate.[b] Hate leads to suffering.
"ami ugyancsak a normalitás ellen lesz"
Mi is a normalitás? Használod a szót de nem tudod egzaktul megfogalmazni mi van mögötte. Valakinek az a normális ha szivárványos ruhába öltözik, akkor is ha neked ez nem tetszik, neki ilyen a természete, mások vagyunk.