• Tetsuo
    #137
    A gyűlölet - szerintem - csak liberális részről van, legalábbis a témát illetően. Egyelőre az igazság kimondásáról és annak eltussolásáról van szó, a gyűlöletet te képzeled hozzá.
    Valójában a liberálisok a leginkább gyűlölködők, és ők mutogatnak másokra, pl. a homofóbiás sem gyűlöl, hanem fél... persze nekik ez nem számít, hanem ami számukra lényeges, hogy lerombolják a hagyopmányos családmodellt és a normálisok, a nem liberálisok legyenek az élet minden területén hátrányban.
    Tudományosan sem lehet vizsgálni a kényes témákat. Ha egy népcsoport agresszívabb mint az őket befogadók, ezt kimondani "gyűlölet", de a kisebbség agressziója nem számít. Pedig mindenekelőtt azzal kellene foglalkozni, hiszen az indukál végül akár gyűlöletet is. Ok-okozat... ezzel nincs tisztában a liberális, illetve sajátos érdek miatt nem veszi figyelembe.
    A feminizmus sem valódi problémát akar megoldani, hiszen olyan normalitásokba köt bele, amit többek között Ákos (a zenész/énekes) fogalmazott meg egy interjúban, az fel sem merül bennük, hogy a karrierizmus rombolja a női mívoltot, és természetesen az igazi elnyomásról Afrikában vagy a Közel-Keleten, nagy kuss van.
    Echo tévézhetsz, de attól, mert kormánysajtó, meg Bayer Zsóti csontig nyelvel a Fidesznek, még igazak a show-jában az elemzett hírek. A brit óvodákban tényleg transzvesztiták olvastak mesét és valóban hormonkezelnek gyerekeket, mert éppen úgy gondolják, hogy nemet akarnak váltani. És igaza van az újságírónak abban is, hogy ezt az őrültséget meg kell állítani ha kell, tűzzel-vassal - ez pedig nem gyűlölet, hanem elkerülhetetlen harc a túlélésért.
    Hamarosan a liberalizmus leáldozik és jön helyette másik agyrém, ami ugyancsak a normalitás ellen lesz. Ekkor akik libsik voltak, majd ennek a nyílt diktatúrának fognak tapsolni önfeledten.