• Irasidus
    #108
    Már nem először derül ki, hogy fogalmad sincs mi a személyeskedés. Én nem a te személyedről beszéltem, hanem arról a tevékenységről amit itt folytatsz. Ez nem érv, hanem bizonyított tény, hogy "A te "tudásod" médiafelületről származik, és jórészt hiten alapul, nem objektív valóságon. Egy jó kis bubble filtert alakítottál ki magadnak, amiben ugyanúgy a jól elható negatív felület jelenik meg, nem a rószaszin köd, mint bárhol máshol. Rád többszörösen igaz amit írtam, összeesküvés elméletek, nácizmus, alternatív tények, és vallási fundamentalitás ami téged jellemez. Ez nem legyek hordták össze nálad, hanem a média láttad, azaz az internetről. Ennyi." - és azért írtam le, mert hogy egyértelmű legyen, hogy a média téged befolyásolt az itteni beszélgetők közül a legjobban. Ezek bármelyikére tudok példát hozni. De ezt most ismerted be...

    "Ezzel a hozzászólásoddal érdekes módon épp az állításom mellett kardoskodsz, miszerint befolyásol és elterel a média. Úgy tűnik, már magad sem tudod, mit akarsz mondani valójában. "

    Aki itt nem tudja mit beszél az te vagy. Ha valamihez hozzászólsz, legalább tud, hogy mihez szólsz hozzá .Bár a gyanúm az, hogy csak terelsz, arról a tényről, hogy a média negatív és nem rózsaszín köd. Olvass kicsit utána miről is volt szó eredetileg, és ne mellébeszélj, és tereld a témát. Nagyon ügyes vagy, hogy felismerted a média befolyásoló hatását, csak, hogy ezt senki nem vitatta. Hiába próbálod meg a számba adni, és diadalmasan megcáfolni, én még mindig nem erről beszéltem.

    "ami mellesleg Magyarország legjobb hírportálja, teljesen objektív vagy független lenne. De ha úgy gondolod, akkor inkább azt idézd. "

    Tehát beismered, hogy egy nem független, nem objektív honlapról szerzed az ismereteidet? Kit is befolyásol a média?
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2018.10.11. 09:05:19