• Tetsuo
    #106
    Tehát a média befolyásol... Jó reggelt, debilant9 és Erasidus!

    Ezt írva a fősodorra, vagyis a balliberális, szinte mindent uraló áramlatra értettem: "Valójában a média rózsaszín és rettentően negatív is. A tájékoztatásnak nem sok köze van az igazsághoz, a cél a manipuláció és a rombolás." De meg kell jegyeznem, jobboldalon, a marginális ellenszélben is vannak ilyen elemek, sajnos leginkább pont a balliberális rombolás eredményeként.
    Azért van az aláírásomban a kuruc.info, mert szerintem az éppen nem ilyen, vagyis az valamelyest kompenzálja az említett agymosást, bár kétségtelen, hogy nem a lényeggel foglalkozik. Egy hírportál nem is igazán foglalkozhat azzal. Nem terebélyesedhet minden hírszemle egy (vagy több) könyvméretű elemzéssé.

    Irasidus felvetetette, hogy az ember véleménye leginkább hiten alapszik, hiszen az információ nagyon nagy részét másoktól szerezzük, amik igaz vagy hamis állításokon alapulnak, és nagyon nagyon kevés iformációt próbálunk egyáltalán leellenőrizni. A másik dolog pedig, hogy a közvetlen tapasztalás is tévedhet, az érzékszerveink is megcsalatkozhatnak, így lényegében afelé is szkeptikusan viszonyulhatunk, amit magunk látunk. :-)
    Mi van veled Irasidus, elkezdtél filozofálni? Az nem reál tudomány, vigyázz!