defiant9#65
"Én azt állítottam hogy ugyanúgy megváltás ígéretekkel dolgozik a mai technohívő, mint bármely más vallás. Te ezt nem cáfoltad."
Nem is volt célom a cáfolat. A célom az volt hogy megmutassam hogy a te állításodban kb. szabadon lehet cserélgetni a tárgyat, ezért valójában üres.
Tehát én azt állítottam hogy ugyanúgy megváltás ígéretekkel dolgozik a mai tradicionista/konzervativista hívő, mint bármely más vallás. Te ezt nem cáfoltad.
Azért értelmetlen amit produkálsz mert kiemelsz neked nem tetsző irányzatokat (technokrácia, liberalizmus) és elkezded savazni hogy szerinted ezek vallás eszköztárakkal dolgozik, de az már nem tetszik ha a neked tetsző irányzatokra is ugyanilyen pejoratív megközelítést húzunk rá.
"amit köszönök ugyan, de nem értem miért vágod magad alatt a fát? Aki a fát maga alatt vágja annak pedig megnevezése: hülye."
Hülye az aki úgy közöl információt hogy nem találja meg a "legnagyobb közös osztót" és ebből végül egy téves általánosításra mutat rá. Kb. azt mondtad hogy a páros számok a 4 és a 8, ami ugyan igaz, de az okos látja hogy minden kettővel osztható szám páros így felesleges ezt ilyen szűkített formában leírni, mivel így a megállapítás félrevezető.