• TokraFan
    #16
    "eleve az hogy kell hozzá egyfajta különösen egészségtelen defetizmus hogy valaki az újdonságokban higgyen mintsem abban ami bevált."

    Te meg miről beszélsz? Senki nem állította, hogy a jelenben a 3D tech felveheti a versenyt a már sokkal kiforrottabb technológiákkal. De a jövőben valós alternatíva lehet mert a fejlődés arról szól, hogy új utakat keresünk! Beteg dolog éppen az lenne, ha nem keresnénk jobb, hatékonyabb megoldásokat az iparban. Nyilvánvaló, hogy nem minden ötlet és új technológia válik be és nem mindből lesz életképes termék, de ez is teljesen természetes része a fejlődésnek. Emiatt születhetett meg a fröccsöntés is, ami szintén nem indult könnyen, emlékezzünk már a kezdeti műanyagok és gépek "minőségére"!

    "A a lesajnált bevált dolognak "ultra precision" tooling a neve"

    1. Nem sajnálta le senki! Vetítesz itt ezerrel.
    2. Ultra Precision a sok évtizede fejlesztett mai állapotában. És egy sorjás foshalmaz volt amikor a fejlesztést kezdték...

    Egy évtizedes fejlesztési előnyben lévő technológia mai állapotát hasonlítod, egy pár éve indult új technológiához. Bravo...sokkal inkább ez a beteg!
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.09.17. 00:53:31