• Andrevv
    "Mit gondolsz, akkor az IT biztonsági szakemberek mégis mi a fenét csinálnak?"
    Azt amit én (többek között), szakmabeli vagyok ha nem vetted volna észre, szóval nem szükséges kioktassál.

"nincs különbség virtuális és IRL bűnelkövetés között"
    Így igaz, csakhogy a virtuális világban a legtöbbször semmi sem az aminek látszik, ezért sokszor ártatlanokat ítélnek el (természetes személyek esetén), vagy kötnek valami megállapodást, mert már mindenkinek elege van a meghurcoltatásokból. Másoknak meg simán halvány gőzük sem volt mit csináltak rosszul, csak annyit tudnak felhozni védelmükben, hogy rákattintottam oszt ment, nem tudtam hogy az egér bal gombja ilyen veszélyes és törvénytelen. Persze, a törvény nem ismerete nem mentesít. Jól van b*meg, nem most szálltam le a falvédőről, de ez akkor is baromság. Remélem minden jogász karja leszakad ha véletlenül majd rossz helyre kattint. Suttyó, beképzelt, önelégült f*kalapok.

"Ártatlan az, aki mások alkotásait jogosulatlanul felhasználva keres pénzt?"
    Ki beszélt pénzszerzésről? Folyton ezt mondod, nem értem miért. Mintha egy papagájjal beszélnék.

"Te is a jogászokhoz rohannál, ha valaki meglopna!"
    Én is szerző vagyok, rengeteg programot írtam már, mégsincs semmi amit el tudnának lopni, ott a github, sourceforge, szabad a pálya. Én csak az opensource-ban hiszek.