• TokraFan
    "Gondolom már rég leesett, hogy engem nem érdekel a szerzői jog, egyik oldalról sem"

Akkor meg minek vitázol az egészről? Engem meg nem érdekel a büntető törvénykönyv, szerintem bárkit lecsaphatok az utcán mert én úgy gondolom és pont. A világ nem így működik...én eddig azt feltételeztem, szeretnéd megérteni, mi, miért működik úgy, ahogy.

"Engem legfőképpen az idegesít, hogy az átlag emberek (akiknek esetleg semmilyen végzetességük nincs), leülnek a számítógép elé, s bármit csinálnak a gépen/neten, a rohadék jogvédők bűnözőnek veszik."

Teljsen lényegtelen, hogy kinek mi a végzettsége. A szerzői jog alapjog, az alkotó embereket védi. Ahogya munka törvénykönyve a dolgozókat, a BTK meg minden egyes polgárt. A szerzői jogot senki nem vitatja el, még a jelenlegi szabályozás ellenzői sem, mert ha nem létezne, akkor kb. összeomlana a gazdaság, a kultúra és nagyjából minden! Amit vitatnak, az a jelenlegi törvény egyes rendelkezései.

Az meg nem ide tartozik,hogy a semmihez sem értő, semmit nem alkotó, de mindent ingyen akaró kisemberek miről érzik úgy, hogy az nekik ingyen jár. Na ez valóban senkit nem érdekel, főleg egy jogvitában a bíróságon.